Blodanalys

 

    roland_ba2

Dags för en 1000-mila-service ?

Blodanalys av oxidativ stress. Med denna metod kan du upptäcka oxidationsskador på röda blodkroppar. Detta är ett tillstånd som uppstår när kroppen saknar tillräckligt med viktiga antioxidanter. Du får även goda råd om vad du kan göra för att bromsa en hög nivå av oxidativ stress.

 

Varför uppstår olika symtom av värk i våra kroppar ?

Det finns många orsaker till värk men en stor bov i dramat är att det ofta finns för mycket slaggprodukter och urinsyra upplagrat i kroppen. Urinsyra är en slaggprodukt som bildas när kroppen bryter ner protein, detta skall normalt tas upp av njurarna och komma ut med urinen.

Olika omständigheter gör dock att många människor idag har för höga halter av urinsyra i kroppen. Urinsyran lagras då upp i bindväven som fungerar som kroppens soptipp. När bindväven till slut inte kan bunkra mera slaggämnen börjar urinsyra att tränga in i muskler och leder.

Det är nu som kroppen måste starta en inflammation för att öka blodgenomströmningen så att urinsyra kan transporteras bort. När det kommer ut i blodströmmen och når njurarna uppstår samma problem som förra gången, njurarna klarar inte att transportera ut all urinsyra så att det som inte togs upp kommer snart att irritera en annan led eller muskel.

Ännu värre är att ofta börjar personen vid detta laget att äta någon antiinflammatorisk medicin så njurarna belastas ännu mera och problemet blir under ytan bara värre och värre.Urinsyran ser i förstoring ut som glassplitter och när den tränger in i lederna får den samma funktion som slippasta, detta leder förstås lätt till förslitningar och om detta fortgår så utvecklas Artrit.

Många utav oss är idag försurade i våra kroppar, detta kan ge upphov till diffusa symtom såsom reumatism, fibromyalgi, stelhet, allergier, migrän, hudbesvär m.m.


Hjälp finns att få !
Hör av dig till Roland Angervik, Tel. 031- 19 81 19, 070- 231 97 34

roland@angervikskroppsterapi.se

roland_ba
En blodanalys kostar 800 kr.
På köpet får du också en behandlande massage inkluderande bindvävsmassage på cirka 30 min.
De vanligaste användningsområdena för bindvävsmassage är rörelseapparatens sjukdomar,cirkulationsrubbningar, huvudvärk, ryggont, allergier, vid amalgamsanering, stress och trötthetssymtom, samt viscerala sjukdomar t.ex. mage/tarmproblem, muskelspänningar, kramptillstånd i ben och fötter, reumatiska sjukdomar, kärlkramp m.m.

Klicka här för att läsa med om fria radikaler och antioxidanter i samband med blodanalys.

Klicka här för att läsa med om syra/bas balansen.